Tagrenovering Vejle, Horsens og omegn

Hos Tømrermesterne Jesper Ravn Maj Eriksen, udfører vi tagrenovering i solid jysk kvalitet, til konkurrencedygtige priser. Med mere end 20 års erfaring i tømrerbrancehn, kan vi med god grund kalde os for specialister i tagrenovering.

Vi har base i Jelling, hvorfra vi kører ud til kunder i Vejle, Billund, Give og resten af Østjylland.

Forlæng tagets levetid med en tagrenovering

Hvis taget er blevet slidt og kedelig at se på, kan det måske være på tide at få taget udskiftet eller renoveret. Når vi udfører tagrenovering, efterisolerer vi samtidig dit tag efter de gældende love, så din ejendom kan holde bedre på varmen. På den måde får du ikke blot et flot nyt tag, du spare også penge på din varmeregning.

Effektiv udført renovering af taget, kan forlænge levetiden med op til 20 år. Vi kommer gerne forbi din ejendom og laver et komplet tagtjek, hvorefter vi sammensætter et tilbud på renovering af taget.

Bestil et gratis tilbud allerede i dag

Har vi fanget din interesse, eller kunne du tænke dig at høre mere om de mange fordele ved at få udført en tagrenovering? Så tøv ikke med at kontakte os.

Du kan fange os ved at ringe på telefon 75 87 36 65 eller sende en email til jrme@toemrer.eu, for en uforpligende snak om dine muligheder. Du kan også udfylde kontaktformularen på siden her, med en beskrivelse af din opgave, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Skal vi give dig et tilbud?

Udfyld formularen herunder, og så ringer vi dig op så snart vi kan!