Renovering og ombygning

Skal du have renoveret eller ønsker du at udnytte pladsen i din bolig bedre? Vi udfører renovering og ombygninger i alle afskygninger og størrelser.

Vi er eksperter i renovering og ombygning

Drømmer du om at få udført en renovering eller en ombygning af din bolig? Hos Tømrermesterne Jesper Ravn Maj Eriksen står vi klar til at realisere dine byggedrømme. Vi kører ud til både private og erhverv, i områderne nær Vejle, Jelling, Billund, Give og resten af Østjylland.

Vi er specialister i renovering og ombygning af hus, kælder, badeværelse og alle andre elementer i huset. Med mere end 20 års erfaring som tømrer, har vi kompetencerne til at varetage byggeopgaver i alle tænkelige størrelser.

I forbindelse med renovering eller ombygning af din bolig, kan vi også være behjælpelige med tagrenovering, montering af nyt køkken eller diverse reparationsopgaver.

Renovering og ombygning af boligen kan skabe helt nye muligheder

Har du brug for mere plads i din bolig? Få bedre udnyttelse af pladsen, med en effektiv udført ombygning, eller udvid boligen med en større renovering.

Når du vælger os som samarbejdspartner til dit byggeprojekt, er du garanteret et kvalitetsbevidst tømrerfirma, der sætter en ære i at udfører et solidt stykke håndværk. Vi står gerne for hele projektet, fra planlægning til det projektet står færdigbygget. Du skal med andre ord, ikke bekymre dig om noget.

Indhent et uforpligtende tilbud

Har du yderligere spørgsmål vedrørende de mange muligheder ved renovering og ombygning af din bolig? eller kunne du tænke dig at bestille et gratis og uforpligtende tilbud på en opgave? Vi står altid klar med en hjælpende hånd.

Kontakt os på telefon 75 87 36 65, eller sende en email til jrme@toemrer.eu. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Skal vi give dig et tilbud?

Udfyld formularen herunder, og så ringer vi dig op så snart vi kan!