Nyt køkken i Jelling og omegn

Skal du have lavet nyt køkken? Vi samarbejde med HTH og kan tilbyde
et bredt sortiment af moderne køkkenløsninger.

Lad os realisere din køkkendrøm

Det er en stor beslutning når køkkenet skal skiftes ud, og der er mange ting der skal overvejes. Hos Tømrermesterne Jesper Ravn Maj Eriksen har vi mange års erfaring indenfor både køkkenrenovering og montering af helt nye køkkener i Jelling og de omkringliggende byer. Vi tilbyder naturligvis også rådgivning, så du kan få netop det køkken du altid har drømt om.

Gennem vores samarbejde med HTH, kan vi tilbyde et stort udvalg af moderne køkkener i dansk design og kvalitet. Vi hjælper med at samle køkkenelementer og sætte køkkenet op, så alt står som det skal.

Bestil et tilbud på et nyt køkken

Hvis du går rundt med en drøm om at få udskiftet køkkenet til et nyt, flot og funktionelt køkken, så er vi det oplagte valg. Vi tilbyder montering af køkkener for kunder i Jelling, Billund og resten af Sydøstjylland.

Kontakt os ved at ringe på telefon 75 87 36 65 eller send en email til jrme@toemrer.eu, for en uforpligtende snak om dine muligheder. Du kan også udfylde vores kontaktformular med din forespørgsel, så du hører du tilbage fra os snarest muligt.

Skal vi give dig et tilbud?

Udfyld formularen herunder, og så ringer vi dig op så snart vi kan!