Nybyggeri Vejle, Horsens og resten af Østjylland

Drømmer du om at få bygget nyt hus? Vi tilbyder nybyggeri i områderne nær Vejle, Horsens og Billund af huse og tilbygninger.

Nybyg i høj kvalitet

Tømrermesterne Jesper Ravn Maj Eriksen har mere end 20 års erfaring med opførelse af nybyggeri i Vejle, Horsens, Billund, Jelling og resten af Østjylland. Vi tilbyder at stå for hele byggeprojekt, fra først blyantstreg til nøglefærdigt byggeri. Vi udfører altid skræddersyet løsninger, med udgangspunkt i dine ønsker og behov, så du kan få det hus, du altid har drømt om.

Der kan være mange besværlige valg at træffe i forbindelse med en nybyggeri. Er du i tvivl omkring valg af materialer eller andet, så står vi naturligvis altid til rådighed med kyndig vejledning. Vi anvender kun de bedste materialer på markedet, når vi opfører nybyg.

Fordele ved at vælge nybyggeri

Der kan være mange gode grunde til at vælge nybyg. Den mest åbenlyse fordel er, at du får et splinternyt hus, hvor alt er skræddersyet til dine nøjagtige præferencer. Du har fuld kontrol over de designmæssige valg, og du har mulighed for at få opført en række praktiske elementer i indretningen.

En nybygget bolig vil også være langt mere energibesparende, da der vil blive taget højde for de mest miljøkorrekte byggemetoder. Det betyder at varmeregningen vil være markant reduceret i forhold til en ældre bolig.

Når du overtager det det færdige hus, vil alt være nyt og du skal ikke bekymre dig om at skulle skifte noget ud. I dag er det lovpligtigt at skrive en byggeforskring ved nybyggeri. Det betyder, at hvis der skulle opdages fejl eller mangler, så er du dækket af forsikringen.

Kontakt os og hør nærmere

Overvejer du at få bygget nyt hus? Vi kommer gerne med vejledning og et professionelt løsningsforslag. Sammen finder vi en løsning, som du kan få glæde af, mange år ud i fremtiden.

Kontakt os på 75 87 36 65 eller email jrme@toemrer.eu, for en uforpligtende snak omkring dit byggeprojekt. Du kan også udfylde vores kontaktformular med din forespørgsel, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Skal vi give dig et tilbud?

Udfyld formularen herunder, og så ringer vi dig op så snart vi kan!